Ti írtátok nekem 2.

Rengeteg visszajelzést kapok tőletek. Íme még néhány, amit muszáj megosztanom veletek:

“Szia Betti!
Amikor megkaptam a pulcsit, nagyon elégedetlen voltam… Itthon tombolt a meleg, a vásárlás után szinte alig volt esélyem, hogy felvegyem… 😥
Viszont a hétvégén Stockholmban jártam, az ottani svéd nyarat a pulcsinak találták ki! Esős-szeles időben a legjobb választás volt! 🙂
Küldök két képet: a legkeskenyebb svéd utcácskában készültek! 🙂 Használd őket bárhol nyugodtan!
Szép napokat!
Ancsa”
img_3901

“Most már mondhatom, hogy általánossá vált, hogy karácsonyra makaiBetti által készített pulcsit kérek a családomtól. A tavalyinak még mindig annyira tudok örülni, mikor felveszem, mintha csak ma kaptam volna, de az idei – mivel lehetőségem volt felpróbálni – valami álomszép. Alig várom, hogy viselhessem. Kedves Betti! Nagyon köszönöm, hogy a kedvemért elkészítetted női változatban is!!! Egyedi, különleges, csodálatos, mit mondhatnék még…, mint a kedvenc helyünk az otthonunkban. Egy igazi társ lesz a hideg, sötét reggeleken, amikor bringára kell pattanni.
img_0870
“Szia Betti!

Igen! Nagyon elégedett vagyok! Köszi szépen! Viszem magammal futni és túrázni is, nincs kímélve és nagyon bírja a strapát!
Köszi szépen!
Üdv.: Kati”
image1
Barbi az egyik kedvenc modellem. A munkájáért cserébe pulcsit kért 🙂 Szinte az összes pulcsit ismerte fotózásokról. Választott anyagot, formát; én hozzátettem a tudásomat és egy újabb gyönyörű pulcsi született. Imádom a közös munkát veletek és a csillogást a szemetekben, amikor belebújtok a pulcsiba.
barbi_sajat_pulcsiban
“Annyira örülök ennek a pulcsinak, hiszen szeretek egyedi lenni és ebben minden percben annak érzem magam, akárcsak a veletek való munka során. Ez alatt jöttem rá, hogy még több rózsaszínt és árnyalatait kell hordanom…pont ezért választottam ezt a szint…kitűnni az ősz sötét árnyalataiból, a szürke hétköznapokból. Sportolásra és mindennapi viseletre is alkalmas és imadooooooom!!!
Ígérem folytatom majd a mazsolázgatást, nekem is örömet szerez!
És persze már nekem is van makaiBetti pulcsim és én is IMÁDOM!! 🙂

Leave a comment